DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simplă idee și a ajuns în timp un nume recunoscut internațional. Suntem prezenți în peste 28 de țări, propulsați de îndrăzneala și determinarea unei echipe de 700 de oameni care și-au propus să schimbe lumea zâmbet cu zâmbet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuți în domeniu. Producem pastele de dinți în regiunea Valdai, într-o fabrică dotată cu cele mai moderne echipamente sau în facilitățile partenerilor noștri din Europa și Japonia respectând de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu și sănătate.

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Dedicăm mii de ore cercetărilor problemelor orale și colaborăm cu cei mai buni specialiști pentru a dezvolta sortimente de pastă de dinți cu eficiență mare;
De la calciul derivat din coajă de ou la hidroxiapatită – ingredientul principal al smalțului dentar – obținem toate ingredientele în mod natural.
Produsele noastre pot fi folosite zilnic fără a dăuna sănătății pentru că nu conțin substanțe precum tricolsan sau clorhexidină.
Ne punem sufletul în fiecare tub de pastă de dinți produsă și încercăm să oferim clienților noștri motive pentru a fi mai veseli, mai sănătoși și mai de succes.

BLACKWOOD

EFECTE DEMONSTRATE CLINIC

ANTIINFLAMARE 83,8%
HEMOSTATIC 70,6%
CURĂȚARE 97,3%
ALBIRE – 2 tonuri in 4 saptamani conform scalei VITAPAN

BLACKWOOD

PASTĂ DE DINȚI NEAGRĂ PENTRU SPIRITE PUTERNICE

Efect puternic de albire și echilibrarea pH-ului

Ar trebui să alegi BLACKWOOD dacă ești unul dintre acei oameni care pur și simplu nu pot refuza o provocare. Trebuie să știi că este o pastă de dinți neagră care are un gust puternic, potrivit celor care pleacă în căutarea unei aventuri de cum deschid ochii. Am ales cele mai eficiente ingrediente naturale împotriva bacteriilor: extractul de ienupăr pentru protecție, agentul antiseptic Biosol pentru prevenirea lor și, bineînțeles, cărbunele Karelian care albește dinții și absoarbe mirosurile neplăcute. O poți folosi pentru a avea o respirație proaspătă, dacă nu iubești tartrul și pentru o salivă al cărei pH nu încurajează apariția cariilor în timp ce tu faci lucruri...puternice.

INGREDIENTE ACTIVE
Extract de ienupăr, cărbune de mesteacăn, Biosol, extract de ștevie dulce.

Copyright 2016 SPLAT. Toate drepturile rezervate