DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simplă idee și a ajuns în timp un nume recunoscut internațional. Suntem prezenți în peste 28 de țări, propulsați de îndrăzneala și determinarea unei echipe de 700 de oameni care și-au propus să schimbe lumea zâmbet cu zâmbet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuți în domeniu. Producem pastele de dinți în regiunea Valdai, într-o fabrică dotată cu cele mai moderne echipamente sau în facilitățile partenerilor noștri din Europa și Japonia respectând de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu și sănătate.

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Dedicăm mii de ore cercetărilor problemelor orale și colaborăm cu cei mai buni specialiști pentru a dezvolta sortimente de pastă de dinți cu eficiență mare;
De la calciul derivat din coajă de ou la hidroxiapatită – ingredientul principal al smalțului dentar – obținem toate ingredientele în mod natural.
Produsele noastre pot fi folosite zilnic fără a dăuna sănătății pentru că nu conțin substanțe precum tricolsan sau clorhexidină.
Ne punem sufletul în fiecare tub de pastă de dinți produsă și încercăm să oferim clienților noștri motive pentru a fi mai veseli, mai sănătoși și mai de succes.

CHILI

EFECTE DEMONSTRATE CLINIC

ANTIINFLAMARE 61,3%
REMINERALIZARE 63,6%
DESENSIBILIZARE 66%
CURĂȚARE 77,3%
HEMOSTATIC 63,4%
ALBIRE – 2 tonuri în 4 săptămâni conform scalei VITAPAN

CHILI

PENTRU CEI CARE NU SE TEM DE NIMIC

CUM SĂ-ȚI ALBEȘTI DINȚII ȘI SĂ AI GINGII SĂNĂTOASE CU AJUTORUL ARDEIULUI IUTE

O pastă de dinți cu ardei iute? Da! Capsaicina, substanța picantă extrasă din ardeiul chili, conferă un efect puternic imunostimulator, previne dezvoltarea cariilor și ajută la vindecarea rapidă a rănilor bucale. Extractul de pătrunjel ajută la prevenirea mirosului neplăcut iar baza din silicon dovedește cum să-ți albești dinții fără iritarea gingiilor. Ai curaj să o încerci?

INGREDIENTE ACTIVE
Extract de ardei chili, calciu, ioni de sodiu, monofluorofosfat de sodiu și extract de pătrunjel.

Copyright 2016 SPLAT. Toate drepturile rezervate