DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simplă idee și a ajuns în timp un nume recunoscut internațional. Suntem prezenți în peste 28 de țări, propulsați de îndrăzneala și determinarea unei echipe de 700 de oameni care și-au propus să schimbe lumea zâmbet cu zâmbet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuți în domeniu. Producem pastele de dinți în regiunea Valdai, într-o fabrică dotată cu cele mai moderne echipamente sau în facilitățile partenerilor noștri din Europa și Japonia respectând de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu și sănătate.

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Dedicăm mii de ore cercetărilor problemelor orale și colaborăm cu cei mai buni specialiști pentru a dezvolta sortimente de pastă de dinți cu eficiență mare;
De la calciul derivat din coajă de ou la hidroxiapatită – ingredientul principal al smalțului dentar – obținem toate ingredientele în mod natural.
Produsele noastre pot fi folosite zilnic fără a dăuna sănătății pentru că nu conțin substanțe precum tricolsan sau clorhexidină.
Ne punem sufletul în fiecare tub de pastă de dinți produsă și încercăm să oferim clienților noștri motive pentru a fi mai veseli, mai sănătoși și mai de succes.

DREAM

EFECTE DEMONSTRATE CLINIC

CURĂȚARE 71,4%
ANTICARIE 63,6%
DESENSIBILIZARE 72,7%
ALBIRE – 1 ton în 4 săptămâni conform scalei VITAPAN

DREAM

Pentru cei care se gândesc la fericire

METODA DE ALBIRE DELICATĂ ȘI REDUCEREA SENSIBILITĂȚII DINȚILOR

Dacă singurul lucru care te sensibilizează mai tare decât un film romantic sunt proprii dinți, DREAM este pasta creată pentru tine. Complexul ei de ingrediente active a fost dezvoltat pentru întărirea smalțului, reducerea sensibilității și păstrarea unor gingii sănătoase și fericite. Am inventat metoda de albire a dinților cu delicatețe și, pe lângă asta, am pus câteva ingrediente care vor contribui chiar și la fericirea ta: beta-prolina stimulează producerea de endorfină și îmbunătățește starea de spirit în timp ce extractele de plante rare ajută la exprimarea senzualității și eliberarea energiei sexuale. Totul, îmbrăcat într-o aromă de căpșuni siropoasă ca un vis.

INGREDIENTE ACTIVE
Extract de ienupăr, cărbune de mesteacăn, Biosol, extract de ștevie dulce.

Copyright 2016 SPLAT. Toate drepturile rezervate