DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simplă idee și a ajuns în timp un nume recunoscut internațional. Suntem prezenți în peste 28 de țări, propulsați de îndrăzneala și determinarea unei echipe de 700 de oameni care și-au propus să schimbe lumea zâmbet cu zâmbet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuți în domeniu. Producem pastele de dinți în regiunea Valdai, într-o fabrică dotată cu cele mai moderne echipamente sau în facilitățile partenerilor noștri din Europa și Japonia respectând de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu și sănătate.

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Dedicăm mii de ore cercetărilor problemelor orale și colaborăm cu cei mai buni specialiști pentru a dezvolta sortimente de pastă de dinți cu eficiență mare;
De la calciul derivat din coajă de ou la hidroxiapatită – ingredientul principal al smalțului dentar – obținem toate ingredientele în mod natural.
Produsele noastre pot fi folosite zilnic fără a dăuna sănătății pentru că nu conțin substanțe precum tricolsan sau clorhexidină.
Ne punem sufletul în fiecare tub de pastă de dinți produsă și încercăm să oferim clienților noștri motive pentru a fi mai veseli, mai sănătoși și mai de succes.

EXTREME WHITE

EFECTE DEMONSTRATE CLINIC

CURĂȚARE 66%
REMINERALIZARE 17%
ANTIINFLAMATOR 26%
HEMOSTATIC 63%
ALBIRE – 2 tonuri conform scalei VITAPAN

EXTREME WHITE

PENTRU ALBIREA DINȚILOR

2 TONURI DE ALBIRE INTENSĂ A DINȚILOR ÎN DOAR CÂTEVA SĂPTĂMÂNI

Nu vrem să ne lăudăm, dar am reușit să recrutăm una dintre cele mai eficiente echipe de albirea dinților într-un singur tub de pastă. EXTREME WHITE a fost creată pentru albirea delicată în doar patru săptămâni. Prima dată intervin enzimele, molecule care au rolul de a descompune placa dentară și de a face loc pentru adevăratele vedete ale procesului de albire: microgranulele de peroxid de carbamidă. În condții de utilizare zilnică ele îți vor crește pofta de a-ți arăta zâmbetul cam cu două tonuri de alb.

INGREDIENTE ACTIVE
Granule de peroxid de carbamidă, papaină, Polydon, fluorură de sodiu.

Copyright 2016 SPLAT. Toate drepturile rezervate