DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simplă idee și a ajuns în timp un nume recunoscut internațional. Suntem prezenți în peste 28 de țări, propulsați de îndrăzneala și determinarea unei echipe de 700 de oameni care și-au propus să schimbe lumea zâmbet cu zâmbet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuți în domeniu. Producem pastele de dinți în regiunea Valdai, într-o fabrică dotată cu cele mai moderne echipamente sau în facilitățile partenerilor noștri din Europa și Japonia respectând de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu și sănătate.

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Dedicăm mii de ore cercetărilor problemelor orale și colaborăm cu cei mai buni specialiști pentru a dezvolta sortimente de pastă de dinți cu eficiență mare;
De la calciul derivat din coajă de ou la hidroxiapatită – ingredientul principal al smalțului dentar – obținem toate ingredientele în mod natural.
Produsele noastre pot fi folosite zilnic fără a dăuna sănătății pentru că nu conțin substanțe precum tricolsan sau clorhexidină.
Ne punem sufletul în fiecare tub de pastă de dinți produsă și încercăm să oferim clienților noștri motive pentru a fi mai veseli, mai sănătoși și mai de succes.

LOVE

EFECTE DEMONSTRATE CLINIC

ANTIINFLAMARE 68,1%
REMINALIZARE 70%
DESENSIBILIZARE 75,5%
CURĂȚARE 97,3%
HEMOSTATIC 75,1%

LOVE

Pentru îndrăgostiți

PASTA DE DINȚI FĂRĂ FLUOR CARE ALBEȘTE, CONFERĂ O RESPIRAȚIE PROASPĂTĂ ȘI CREȘTE IMUNITATEA CAVITĂȚII BUCALE

Se spune că dragostea durează doar 3 ani, dar cu o pastă de dinți fără fluor care contribuie zi de zi la îmbunătățirea stării emoționale se prea poate ca SPLAT să fi descoperit elixirul iubirii veșnice. În plus, nici efectul îndelungat de respirație proaspătă al pastei LOVE nu e de neglijat într-o relație de cuplu. Datorită ingredientului pe bază de extract de lemn dulce, pasta de dinți elimină bacteriile și chiar ajută la protejarea împotriva virusului herpes acoperind tot într-o aromă irezistibilă de căpșuni.

INGREDIENTE ACTIVE
Semințe de Perilla, glicirizinat dipotasium, dizaharide naturale, lizozim, sodium lauroyl, sarcozinate.

Copyright 2016 SPLAT. Toate drepturile rezervate