DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simplă idee și a ajuns în timp un nume recunoscut internațional. Suntem prezenți în peste 28 de țări, propulsați de îndrăzneala și determinarea unei echipe de 700 de oameni care și-au propus să schimbe lumea zâmbet cu zâmbet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuți în domeniu. Producem pastele de dinți în regiunea Valdai, într-o fabrică dotată cu cele mai moderne echipamente sau în facilitățile partenerilor noștri din Europa și Japonia respectând de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu și sănătate.

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Dedicăm mii de ore cercetărilor problemelor orale și colaborăm cu cei mai buni specialiști pentru a dezvolta sortimente de pastă de dinți cu eficiență mare;
De la calciul derivat din coajă de ou la hidroxiapatită – ingredientul principal al smalțului dentar – obținem toate ingredientele în mod natural.
Produsele noastre pot fi folosite zilnic fără a dăuna sănătății pentru că nu conțin substanțe precum tricolsan sau clorhexidină.
Ne punem sufletul în fiecare tub de pastă de dinți produsă și încercăm să oferim clienților noștri motive pentru a fi mai veseli, mai sănătoși și mai de succes.

ORGANIC

EFECTE DEMONSTRATE CLINIC

REMINALIZARE 70%
DESENSIBILIZARE 75,5%
ANTIINFLAMARE 68,1%
CURĂȚARE 68,5%
HEMOSTATIC 75,1%

ORGANIC

PENTRU CEI CARE IUBESC NATURA

REMEDIUL PENTRU GINGII INFLAMATE ȘI ÎNTĂRIREA SMALȚULUI

ORGANIC e pasta de dinți care înțelege perfect prin ce treci atunci când muști dintr-o înghețată sau senzația de disconfort maxim când vrei să bei un ceai fierbinte. De aceea, am folosit calciul extras din coajă de ou pentru întărirea smalțului și gelul organic de aloe vera pentru vindecarea gingiilor inflamate. Papaina, ultimul ingredient pe listă, ajută la descompunerea plăcii dentare păstrând în același timp caracterul blând al pastei de dinți. În plus, nu conține fluorură, zaharide, clorhexidă și triclosan, ceea ce o face perfectă pentru folosirea chiar și în timpul perioadei de sarcină și lactație.

INGREDIENTE ACTIVE
Gel de aloe vera, ulei de arbore de ceai, papaină, calciu, chitosan.

Copyright 2016 SPLAT. Toate drepturile rezervate