DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simplă idee și a ajuns în timp un nume recunoscut internațional. Suntem prezenți în peste 28 de țări, propulsați de îndrăzneala și determinarea unei echipe de 700 de oameni care și-au propus să schimbe lumea zâmbet cu zâmbet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuți în domeniu. Producem pastele de dinți în regiunea Valdai, într-o fabrică dotată cu cele mai moderne echipamente sau în facilitățile partenerilor noștri din Europa și Japonia respectând de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu și sănătate.

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Dedicăm mii de ore cercetărilor problemelor orale și colaborăm cu cei mai buni specialiști pentru a dezvolta sortimente de pastă de dinți cu eficiență mare;
De la calciul derivat din coajă de ou la hidroxiapatită – ingredientul principal al smalțului dentar – obținem toate ingredientele în mod natural.
Produsele noastre pot fi folosite zilnic fără a dăuna sănătății pentru că nu conțin substanțe precum tricolsan sau clorhexidină.
Ne punem sufletul în fiecare tub de pastă de dinți produsă și încercăm să oferim clienților noștri motive pentru a fi mai veseli, mai sănătoși și mai de succes.

SEA MINERALS

EFECTE DEMONSTRATE CLINIC

CURĂȚARE 64,7%
REMINERALIZARE 68,6%
ANTIINFLAMATOR 63,9%
HEMOSTATIC 65,4%
ALBIRE – 2 tonuri in 4 saptamani conform scalei VITAPAN

SEA MINERALS

Pentru cei care iubesc marea

ÎNTĂREȘTE SMALȚUL ȘI E PERFECTĂ PENTRU ALBIREA DINȚILOR ACASĂ

Cercetările ne-au arătat că dincolo de un lucru absolut minunat de privit, marea e și o soluție foarte eficientă pentru sănătatea dinților. Inspirați de valuri am obținut SEA MINERALS, un gel marin care păstrează culoarea turcoaz a mării și folosește mineralele marine pentru refacerea țesutului dentar dur. Sănătatea gingiilor cade în grija extractelor naturale de alge, spirulină și iarbă de mare care intensifică procesul metabolic, ajută gura să se curețe singură prin procese naturale și permite albirea dinților comod, de acasă.

INGREDIENTE ACTIVE
Minerale marine, extract de spirulină, extract de iarbă de mare, hidroxiapatită, Polydon, monofluorofosfat de sodiu.

Copyright 2016 SPLAT. Toate drepturile rezervate