DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simplă idee și a ajuns în timp un nume recunoscut internațional. Suntem prezenți în peste 28 de țări, propulsați de îndrăzneala și determinarea unei echipe de 700 de oameni care și-au propus să schimbe lumea zâmbet cu zâmbet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuți în domeniu. Producem pastele de dinți în regiunea Valdai, într-o fabrică dotată cu cele mai moderne echipamente sau în facilitățile partenerilor noștri din Europa și Japonia respectând de fiecare dată rigori extrem de dure de mediu și sănătate.

DE CE SUNTEM DIFERIȚI?

Dedicăm mii de ore cercetărilor problemelor orale și colaborăm cu cei mai buni specialiști pentru a dezvolta sortimente de pastă de dinți cu eficiență mare;
De la calciul derivat din coajă de ou la hidroxiapatită – ingredientul principal al smalțului dentar – obținem toate ingredientele în mod natural.
Produsele noastre pot fi folosite zilnic fără a dăuna sănătății pentru că nu conțin substanțe precum tricolsan sau clorhexidină.
Ne punem sufletul în fiecare tub de pastă de dinți produsă și încercăm să oferim clienților noștri motive pentru a fi mai veseli, mai sănătoși și mai de succes.

SHOCK

EFECTE DEMONSTRATE CLINIC

ANTIINFLAMARE 70%
HEMOSTATIC 75,5%
CURĂȚARE 68,1%
CURĂȚARE 68,5%
ALBIRE
2 tonuri in
4 saptamani

SHOCK

Pentru căutătorii de senzații tari

PENTRU CALMAREA GINGIILOR INFLAMATE ȘI O CIRCULAȚIE EFICIENTĂ ÎN ȚESUTURILE MOI

Fără a fi cea mai “prietenoasă” plantă în starea ei naturală, urzica e mult mai ușor de îndrăgit ca ingredient de bază într-o pastă de dinți. Datorită ei, SHOCK te ajută să scapi de orice problemă a țesuturilor moi, de la inflamarea gingii inflamate la sângerări frecvente. În rețeta cu gust puternic am adăugat și ulei de salvie, extras de piper și ulei esențial de cajuput, un antibacterian eficient care îți va menține respirația proaspătă pentru un timp îndelungat.

INGREDIENTE ACTIVE
Extract de urzică, ulei de salvie, biosol, extract de ștevie, ulei esențial cajuput.

Copyright 2016 SPLAT. Toate drepturile rezervate